Sunday, February 6, 2011

TahniaH...

Entri ini didedikasikan khas buat sahabat saya Badrul Muneer dan Ungku Syafena yang telah membina baitul muslim di Colorado School of Mines (CSM). Moga tautan hati kalian dipereratkan dengan kurniaan zuriat yang soleh dan solehah serta rahmat Allah. Sekalung tahniah saya ucapkan buat kalian..


                                                                        Mun & Fena
 Barakallahulakuma wabarak a'laikuma wajama'a bainakuma fil khair..:)

credit to Abdul Wahid Munif for this picture.

11 comments:

sKiRafaRgEek said...

barakallah..tahniah..=)

...cintajihad... said...

salam pagi yang nyaman :)
tumpang tanya,
badrul muneer ex-smakl ke ?
hu

Mohamad Nazrul Fazli bin Abdul Mutalib said...

to cinta jihad:yup, die ex smakl sekali dengan faiq nabil..

...cintajihad... said...

ohh. dah kahwin rupanya senior saya ni :)

barakallahulakum :)semoga berkekalan dan capai redha Allah hingga ke syurga insyaAllah :)

Mohamad Nazrul Fazli bin Abdul Mutalib said...

oh students oversea kawin awal normal sebab kami ade reason tersendiri..:)

Nadzirah binti Ahmad aka aNA said...
This comment has been removed by the author.
Nadzirah binti Ahmad aka aNA said...

salam akhi

Ya Allah..... susah nak caya caya!!!!!!!!!!!!! BAD dah kahwin... pergh sikit tak gtau...

barakallahu lakuma wabaraka 'alaikuma wajama'a bainakuma fil khair...
ameen.....................

sampaikan salam tahniah buat keduanya...

akhi nazrul: anta bile plak??? heheh.. gtau tau.. sat lagi dah post kat blog lu... hhuhuhuh

...cintajihad... said...

yup2. my sistah satu tempat dengan faiq. she used to tell me once bout kawen-awal-dekat-oversea :)

its good. kata orang benteng diri, kan :)

semoga anda juga cepat-cepat bertemu jodoh, insyaAllah :)

Mohamad Nazrul Fazli bin Abdul Mutalib said...

to nad: taun ni ana x balik, taun depan balik..insha Allah taun depan..opps haha..kidding2..bab jodoh ini ana serahkan kepada Allah.mudah2an Allah kurniakan yang terbaik..insha Allah..:)

to cinta jihad: amin,semoga Allah memakbulkan doa saudari..:)

Encik Macho said...

bab jodoh ni serah kat Allah ye..bab lain camne akhi? serah kat sapa?

mari bersama kita doakan agar semua yg postkan kisah bahagia ini turut mendapat tempiasnya. AMEEEN

Mohamad Nazrul Fazli bin Abdul Mutalib said...

ameen..hehe..semua urusan serah kat Allah, cume post ni cakap pasal kawen,jodoh, dan sewaktu denganya..hehe